اندر احوالات پالایشگاه این بار از زبان نماینده مردم بهشهر

1390/08/22

به گزارش اراءنیوز

احمد علی مقیمی نماینده محترم مردم نکا بهشهر و گلوگاه در صحن علنی مجلس خطاب به رئیس جمهور گفت : پالایشگاه نفت  در منطقه حسین آباد بهشهر با درایت شما کلنگ زده شد ولی به خاطر کج فهمی رئیس سازمان محیط زیست کشور این کار یک برنامه تبلیغاتی قلمداد شد.

ایشان از رئیس جمهور محترم خواستند که هر چه سریعتر در راه اندازی این پالایشگاه دستورات لازم را به مسئولین ذیربط ابلاغ کنند.

اراءنیوز به آقای احمد علی مقیمی یادآور می شود که این پروژه چه در حوزه انتخاباتی شما و چه در منطقه دهستان سفیدکوه انجام پذیرد ، در هر حال سرمایه گذار برای بهره برداری ندارد.

اگر شما سرمایه گذار برای این پروژه پیدا کردید سلام ما را هم به او برسانید.

به گفته جناب آقای طاهایی این پروژه دو هزار میلیار تومان سرمایه نیاز دارد .(رجوع به این خبر )

آقای مقیمی : اگر شما دو هزار میلیار تومان سرمایه و سرمایه گذارش را پیدا کردید مردم دهستان سفیدکوه با جان و دل برای رفتن این پالایشگاه  به بهشهر و هر جای دیگر این استان رضایت می دهند.

آقای مقیمی :لطفاً بگردید دنبال سرمایه گذار تا تذکر به رئیس جمهور!! آقای مقیمی ...


7 + 5 =