خطبه های نماز جمعه سمنان(28بهمن90)

1390/11/29

اراءنیوز-نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه سمنان گفت: اقتدار نظام اسلامی در برهه کنونی در گرو حضور حداکثری مردم در انتخابات آتی مجلس است.

خبرگزاری فارس: اقتدار نظام در گرو حضور حداکثری در انتخابات استبه گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، آیت‏الله سیدمحمد شاهچراغی ظهر امروز در خطبه‏ های آیین سیاسی عبادی نماز جمعه این هفته سمنان که با حضور پرشور مردم در مسجد امام این شهر برگزار شد، اظهار کرد: به تدریج به زمان برگزاری انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی نزدیک می‏شویم.

وی تصریح کرد: در روزهای اخیر دیدیم که مردم کشورمان در برنامه‏های دهه مبارک فجر و در حسن ختام این دهه یعنی راهپیمایی 22 بهمن چگونه حماسه‏آفرینی کردند و بدون شک این حمایت‏ها و پشتیبانی‏ها از اسلام و انقلاب اجر معنوی و اخروی دارد.

* انتخابات دوام و قوام نظام را تامین می‏کند

امام جمعه سمنان با بیان اینکه مردم انتخابات را در تعیین سرنوشت کشور خود بسیار مهم می‎‏دانند، اضافه کرد: همان مردمی که در راهپیمایی روز 22 بهمن ماه امسال حماسه‏ای جاودان خلق کردند، بار دیگر در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز به میدان می‏آیند و جلوه‏ای پرشور به نظام اسلامی خواهند داد.

شاهچراغی افزود: انتخابات در هر کشوری و نظامی که باشد، دوام و قوام آن را تامین می‏کند و اگر مردم می‏خواهند نظام اسلامی در راه سخت آینده خود با قدرت به پیش برود، باید در انتخابات آتی مجلس حضوری حداکثری داشته باشند.

وی عنوان کرد: صیانت از نظام اسلامی و حفاظت از آرمان‏های والای امام و شهیدان در گرو برگزاری انتخاباتی سالم و پرشور است.

امام جمعه سمنان اظهار داشت: مردم ایران اسلامی در زمان حاضر اگر استقلال و آبادانی کشورشان را می‏خواهند که به طور یقین همین طور است، باید در انتخابات حماسه‏آفرینی کرده و با حضور 100 درصدی خود آینده کشور را تضمین کنند.

* قطع فروش نفت به 6 کشور اروپایی هوشمندانه بود

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: هیچ‏گاه تحریم نتوانسته است ملت ایران را از رسیدن به اهداف و طی کردن راهی که مد نظر داشته است، باز دارد.

شاهچراغی گفت: تحریم نفت ایران توسط اروپایی‏ها که در روزهای اخیر مطرح شد، نه تنها ایران را منزوی و دچار مشکلات اقتصادی نمی‏کند بلکه سبب می‏شود تا بتوانیم قله‏های پیشرفت را یکی پس از دیگری بپیماییم.

وی خاطرنشان کرد: در چند روز گذشته نیز مسئولان جمهوری اسلامی ایران اعلام کردند که در صدد قطع فروش نفت به شش کشور اروپایی هستند و ما از جانب همه علما، روحانیان و مردم از این اقدام حمایت کرده و به این عمل دست مریزاد می‏گوییم.


3 + 2 =